Bengan Janson, Linda Pettersson & Lars Ericsson

Bengan Janson föddes i Stockholm och började spela dragspel vid åtta års ålder. Han växte upp i Järvsö och blev medlem i bandet « Östen med Resten » på 80-talet. Han har framträtt tillsammans med artister som t.ex. Kalle Moraeus, Anne Sofie von Otter, Björn Skifs, Loa Falkman samt Allan Edwall. Han tog tillsammans med Per Gudmundson emot en Grammis 2019 för folkmusik med deras album « Hjeltamôs ». Året därpå fick han även « Karamelodiktstipendiet till minne av Povel Ramel.

Linda Pettersson föddes på Alnön och växte upp i Sundsvall. Hon är sedan 1994 frilansande artist och en av Sveriges mest omtalade jazzsångerskor, med närmast ändlösa lovord från såväl media som medmusikanter. Hennes sällsynt uppriktiga och otvungna stämma samt enastående teknik lämnar ingen oberörd, vare sig i storband eller i en mindre sättning. Hon sjunger bl.a. i duo med gitarristen Krister Jonsson som hon tillsammans med spelat in CDn « Some really nice songs we really like ».

Lars Ericsson är född och uppvuxen i Östersund. Han har gjort sig känd i olika musikgenrer såväl på akustisk kontrabas inom jazz och blues som på elektrisk bas både inom pop och rock. Han har samarbetat med otaliga musiker som bl.a Lill-Babs, Michael Michailoff och Roger Pontare samt med grupper som t.ex 220 volt. Lars uppskattar att spela alla typer av musik med känsla och swing.