Vokalensemblen AORA

Vokalensemblen AORA bildades 2016 och har sedan dess vunnit åtskilliga priser för sina originella och välskrivna arrangemang. Bland dessa kan nämnas 2:a pris vid « International A Cappella Contest » i Leipzig i Tyskland 2019, 1:a pris i « The Tampere Vocal Music Festival » i Finland 2021 samt 2:a pris och Gold Diploma i två kategorier i « Vokal.Total » i Graz i Österrike 2023. 2022 släpptes debutskivan « Puls » med singeln « Jag lovar » och samma år tog ensemblen emot det prestigefyllda « Kaggenstipendiet » från Orphei Drängar. Gruppen har turnerat på många platser i Sverige och över Europa och bjuder på en repertoar innehållande pop, jazz och folkmusik med relaterbara texter, egenskriven musik och lekfulla vokalarrangemang. Deras Musikvideo till « Jag lovar » nominerades till en A Capella Video Award 2024.